Kjøpsbetingelser for Høreapparatbatteributikken

Frakt
Gratis frakt.

Retur – åpent kjøp – angrerett
Du kan levere tilbake varer uansett årsak. Vi håndterer returer raskt og effektivt! Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp.

Våre høreapparatbatterier
Alle pakninger har tydelig merking av siste forbruksdato og inneholder alltid ferske, nye høreapparatbatterier. Høreapparatbatteriene har en holdbarhetstid på opptil 5 år i uåpnet forpakning. Batteriene begynner ikke å lades ut før du fjerner teipbiten som sitter på baksiden av høreapparatbatteriet.

Fakturabetaling, kort eller bankoverføring
Vi tar ikke gebyr for fakturabetaling. Fakturering gjøres via Klarna med 14 dagers betalingsfrist. Du kan også betale med kredittkort, eller med PayPal hvis du ikke vil oppgi personopplysninger. Også disse betalingsalternativene er kostnadsfrie. Du velger betalingsmåte i kassen før du bekrefter bestillingen.

Levering
Høreapparatbatteriene dine sendes samme dag som du bestiller, eller på første hverdag hvis du bestiller i helgen. Varene sendes via Posten som brev. Det tar vanligvis 2–3 arbeidsdager, og forsendelsen blir som regel levert rett i postkassen din. Hvis leveransen blir forsinket, har du rett til å heve kjøpet uten at det koster deg noe.

Reklamasjon
Hvis du mottar ødelagte eller feil høreapparatbatterier, retter vi selvfølgelig feilen kostnadsfritt. Du må imidlertid rapportere feilen til oss, via Kontakt oss oppe til høyre på siden eller via info@høreapparatbatteributikken.no.
Vi håndterer reklamasjoner i henhold til forbrukerkjøpsloven , og du har dermed 2 års reklamasjonsrett  på våre produkter.
Ved en eventuell tvist følger vi Forbrukerrådets anbefalinger.

Salg til mindreårige
Du må være myndig, det vil si være fylt 18 år, for å kunne handle i butikken.

Personopplysninger
Accessory Line AB, som driver Høreapparatbatteributikken.no, er ansvarlige for registreringen og behandlingen av dine personopplysninger.
Når du bestiller batterier på Høreapparatbatteributikken.no, vil du bli bedt om å oppgi enkelte personopplysninger. Eksempler på slike opplysninger er navn og kontaktinformasjon.
Ved å bestille godkjenner du at vi bruker disse opplysningene for å foreta leveransen til deg, og at vi lagrer de kundeopplysningene som myndighetene krever, i våre registre.
Du har rett til å få tilgang til den informasjonen som Høreapparatbatteributikken.no har registrert om deg. Hvis den er feil, ufullstendig eller misvisende, kan du be om at informasjonen rettes.

For å tilby deg Klarnas betalingsmåter, kan det hende at vi i kassen sender dine personlige opplysninger i form av kontakt- og bestillingsdetaljer til Klarna, for at Klarna skal vurdere om du er kvalifisert for betalingsmåtene deres og tilpasse betalingsmåtene for deg . Dine overførte personopplysninger behandles i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Hvis du betaler med kort eller via direktebetaling, behøver du ikke oppgi personnummer. Det kreves bare ved fakturabetaling, siden Klarna da foretar en kredittsjekk.

Personopplysningene dine vil ikke bli gitt til tredjeparter. Vi kommer heller ikke til å sende deg reklame!

 

 


Kontakt oss

mail info@høreapparatbatteributikken.no
phone

Bestillinger: 405 55 052

Fakturaspørsmål: 21 01 89 91

Sikker betaling

Sikker betaling